Totalul afișărilor de pagină

luni, 22 noiembrie 2010

Never Give UP!


Van Gogh a vândut un singur tablou pe perioada vieţii lui. Şi acesta surorii lui, pe un preţ infim. Asta nu l-a oprit, însă, să picteze peste800 de tablouri. 
In 1954, Jimmy Denny, managerul lui Grand Ole Opry, l-a concediat pe Elvis Presley după un singur concert. I-a spus: "Nu vei ajunge nicăieri, fiule.Mai bine te-ai întoarce la condus camioane". 
Beethoven a fost considerat de către profesorii săi fără nicio şansă ca si compozitor. Nu i-a ascultat însă, şi a compus, fiind complet surd, 5 dintre cele mai bune simfonii ale sale.
 Albert Einstein nu a vorbit până la 4 ani şi nu a citit până la 7. Una din profesoare l-a descris ca fiind "încet la minte, nesociabil şi pierdut pentru totdeauna în vise prosteşti". A fost exmatriculat de la şcoală şi apierdut admiterea la Politehnica de la Zurich. Totuşi, a învăţat săvorbească, să citească şi chiar să facă puţină mate, nu?
 Michael Jordan şi Bob Cousy au fost daţi afară din echipa de baschet aliceului. Jordan spunea: "Am eşuat de nenumărate ori în viaţă. De aceea amreuşit."
 Un expert spunea despre Vince Lombardi că: "Posedă cunoştinţe despre fotbalminime şi o totală lipsă de motivaţie."
 In 1944, Emmeline Snively, directoarea unei agenţii de moddeling, i-a spus modelului aspirant Norma Jean Baker, "Mai bine ai învăţa să fii secretară sau ţi-ai găsi un soţ". Sunt sigură că ştiţi că Norma Jean a devenitMarilyn Monroe. Acum, cine are habar cine a fost Emmeline Snively?
 Winston Churchill a rămas repetent când era prin clasa a 6-a. De fiecare dată când a candidat a fost înfrânt, până când a împlinit 62 de ani şi adevenit Prim Ministru. El a scris mai târziu: "Never give in, never givein, never,never, never, never - in nothing, great or small, large or petty - nevergive in except to convictions of honor and good sense. Never, Never, Never,Never give up."
Sigmund Freud a fost huiduit pe scenă când şi-a prezentat pentru prima oarăideile comunităţii ştiinţifice din Europa. S-a întors la biroul lui şi acontinuat să scrie.
 Charles Darwin a renunţat la cariera în medicină. Tatăl său i-a spus:"Nu-ţi pasă de nimic în afară de prins câini şi şobolani." În biografialui, Darwin a scris: "Am fost considerat de tatăl meu şi de toţi profesorii ca un băiat foarte obişnuit, de fapt chiar mai jos decât standardul mediu de inteligenţă." Cu siguranţă, a evoluat.
 Profesorii lui Thomas Edison spuneau despre el că "e prea prost ca să înveţe ceva". A fost concediat de la primele două joburi ale sale, fiindconsiderat neproductiv. Ca inventator, a făcut 1000 de invenţii lipsite desucces, înainte de a reuşi să inventeze becul. Întrebat de un reporter cum s-a simţit să eşueze de 1000 de ori, Edison a spus:"Nu am eşuat de 1000 deori. Becul a fost o invenţie cu 1000 de paşi."
 Walt Disney a fost concediat de editorul unui ziar, pe motiv că nu are imaginaţie şi idei bune. A dat faliment de mai multe ori până să construias că Disney Land-ul. De altfel, propunerea parcului a fost refuzată pe motiv că nu ar atrage pe nimeni.
 La 21 de ani, actriţei franceze Jeanne Moureau i s-a spus de către un director de casting că are capul prea curbat, că nu e destul de frumoasă şi că nu e îndeajuns de fotogenică pentru a face un film. A respirat adânc şi şi-a zis: "În regulă. Atunci cred că trebuie să fac totul în felul meu". După ce a făcut 100 de filme, în 1997 a primit premiul Academiei Europenede Film pentru Realizările de-a lungul Activităţii.
 Charlie Chaplin a fost iniţial refuzat de către studiourile din Hollywood,pantonima sa fiind considerată un nonsens.
 Profesoara lui Enrico Caruso i-a spus acestuia că n-are voce şi că nu poate să cânte deloc. Părinţii vroiau ca el să devină un inginer.
 Când Pablo Casals a împlinit 95 de ani, un reporter l-a întrebat "Domnule Casals, aveţi 95 de ani şi sunteţi unul dintre cei mai mari violocenliştidin toate timpurile. De ce încă mai exersaţi 6 ore pe zi?" Domnul Casalsi-a răspuns: "Pentru că încă cred că fac progrese."
Aşadar, nu te da niciodată batut!

Un comentariu: