Totalul afișărilor de pagină

Conferinte si Evenimente

Conferinta AIESEC Brasov in cadrul "Youth Development Program"


Evenimentul s-a desfasurat la ARO Palace Brasov, in data de 11 aprilie 2011. A fost foarte interesant sa conferentiez in fata studentilor pe tema: "Cum sa iti imbunatatesti sansele la un interviu". A fost un seminar viu, cu pareri pertinente din sala si cu o energie deosebita. Le multumesc tutror pentru tot ce au impartasit cu mine.
Apreciez buna organizare a intregului eveniment si ii felicit pe toti cei implicati in acest program.
Nu e mai putin adevarat ca m-am simtit ca la scoala, pe undeva, deoarece am primit un material analitic asupra seminarului sustinut de mine. Iata ce continea:

"De asemenea, i-am rugat pe cei prezenţi la sesiunea dumneavoastră, să acorde o nota de la 1 la 10 pentru fiecare dintre următoarele aspecte; media acestor note a fost:

Cunoștințe dobândite: 8,50
Utilitatea informaţiilor transmise: 8,78
Claritatea informaţiilor transmise: 9,83
Mod de prezentare: 9,64
Interactivitate: 9,29

Sugestii din partea participanţilor:
Să mai ţină studenţilor sesiuni de pregătire pe NLP şi Coaching

Testimoniale:

„Mi-a plăcut atmosfera relaxantă şi părţile umoristice din această sesiune, faptul că Sorin a interacţionat cu noi. Din această prezentare am învăţat că încrederea în tine şi în ceea ce faci, te ajută să-ţi formezi atitudinea potrivită pentru a susţine un interviu, de asemenea am primit foarte multe informaţii legate de prezentarea la un interviu, care mă vor ajuta la ulterior." - Moldovai Alina

„ Sorin Peligrad a avut un mod unic şi foarte captant de a susţine această sesiune, fapt ce m-a ajutat să înţeleg cât de important este să ne cunoaştem propria persoană şi să reuşim să ne stăpânim emoţiile în faţa unui angajator. Consider că orice student ar trebui să participe la o astfel de prezentare, înainte de a merge la un interviu." - Tănase Tudor

Le multumesc tuturor si le doresc succes in toata activitatea lor!
Conferinta "Orientarea in cariera a tinerilor absolventi de liceu" - Codlea, ianuarie 2010

Am fost invitat de catre colectivul de profesori si dirgintele unei clase de la Grupul Şcolar Industrial "Simion Mehedinţi" Codlea sa le prezint elevilor informatii despre modalitatea de alegere a carierei, orientarea profesionala si sa le aduc informatii concrete de pe piata muncii. Elevii finalizau specializarea "tehnician in gastronomie" si deveneau ospatari sau bucatari.
A fost f interesant pt mine, ma aflam intr-o postura noua.....
Elevii s-au asezat in cerc, profesorii, dirigintii si d-na directoare s-au asezat in lateral si ...a inceput.
A fost interesant sa descopar lumea prin ochii acestor elevi, sa le ascult preocuparile, sa le inteleg optica si sa ii sfatuiesc in conformitate cu dorintele lor.

Am inceput prin "Extemporal la dirigentie" (O tempora, O mores! - Cicero) rugandu-i pe elevi sa scrie ce isi doresc cu adevarat sa faca, ce ii pasioneaza de fapt, sa vorbeasca cu sufletul lor. Rezultatul a fost ca aproape jumatate dintre ei simteau ca altul este drumul lor, isi doreau sa se faca invatatoare, fotograf, dansatoare, manager, etc, dar erau incorsetati in sistemul actual.
Cum ar fi pt noi daca toate, absolut toate persoanele din jurul nostru ar face lucrurile cu pasiune? Daca de la prima ora a diminetii , pana seara tarziu am intalni numai astfel de oameni? De la spalatorul de parbrize din intersectie, la politist, la vanzatorul de seminte, la sef, subalterni, colegi, agenti, livratori de pizza, dentisti, etc?

 
A fost un exercitiu interesant si a placut tuturor.

Cei care au ales sa fie ospatari si bucatari au considerat ca asta e pasiunea lor, unul dintre ei avandu-l ca model pe Jamie Oliver. Sint increzator ca vom avea ospatari zambitori, atenti, calmi si curtenitori.


Spre final, am demontat impreuna principalele lor temeri: de angajare, de sef, de colectiv nou, de incompetenta, de "tzepe", de salariu mic......si asta au facut-o ei, gandindu-se f atent la aceste situatii....


Bravo lor! Sa aiba succes in viata si sa faca lucrurile cu pasiune!
Ii felicit si le doresc succes in viata!Organizare teambuilding-uri


Venim in sprijinului serviciului de Resurse Umane si oferim managerilor de HR o gama de team-building-uri in-door si out-door. A crea o echipa performanta este un proces de durata, daca nu se intervine cu mijloace stiintifice.  Aceasta actiune este parte din constructia unei echipe. Este necesara!


Acestea pot servi la dezvoltarea şi îmbunătăţirea spiritului de echipă, la înlăturarea barierelor psihologice, creşterea încrederii în sine, creşterea condiţiei fizice şi psihice şi la dezvoltarea solidarităţii de grup. 


Putem personaliza oferta noastra in functie de nevoile departamentului de resurse umane, in functie de obiectivele urmarite si, evident, de bugetul alocat.


Mentionam ca printre trainingurile specifice pe care le oferim , se regasesc diferite cursuri de comunicare, negociere, leadership folosind tehnici NLP.