Totalul afișărilor de pagină

Cursuri autorizate CNFPA

1. Curs expert atragere fonduri europene si de coeziune - cod COR 241948 (Brasov)

Cursul este Autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin organismul abilitat (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) si de Ministerul Educatiei Nationale conform OG 129/2000, cod COR 241948
Lectorii sunt specializati si dispun de un portofoliu convingator de proiecte care au beneficiat de finantare.
Accesarea fondurilor europene si stabilirea strategiilor de dezvoltare in stransa legatura cu acestea reprezinta cea mai importanta cale de crestere a firmelor in prezent.

Cursul este bazat pe practica si lucru in echipa, astfel incat nevoile fiecarei organizatii sa fie dezbatute.
Preocuparea noastra, pentru a eficientiza eforturile conducatorilor, este de a pregati specialistii dvs. astfel incat proiectele pe care le fac sa devina eligibile.

IMPORTANT !
Cursantii se pot prezenta cu proiecte in curs de realizare, pentru a primi consultanta din partea lectorilor.
Obiectivul cursului:

Cursul isi propune sa pregateasca specialisti in domeniul fondurilor structurale care sa sprijine organizatiile in accesarea finantarilor nerambursabile.
Programul de instruie cuprinde o componenta teoretica care include prezentarea documentelor cadru strategice, prezentarea cererii de finantare, prezentarea formularului de buget si o componenta practica axata pe completarea unei cereri de finantare, completarea bugetului, prezentarea proiectului, analiza cost - beneficiu.

Cui i se adreseaza?

• Managerilor si persoanelor cu functii de conducere din cadrul agentilor economici
• Reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale (primari, viceprimari, consilieri, etc)
• Tuturor celor ce doresc sa-si reorienteze cariera profesionala sau sa dezvolte proiecte in cadrul institutiilor in care isi desfasoara activitatea

Mentionam ca investitia in cresterea competentelor dvs se amortizeaza din PRIMUL proiect castigat!!!

La finalul cursului veti detine urmatoarele competente:
- identificarea surselor de finantare pentru propunerile de proiect
- analiza eligibilitatii proiectului si solicitantului
- elaborarea documentatiei de finantare
- stabilirea parteneriatelor
- intocmirea dosarului de finantare conform solicitarilor programului operational

Cursul EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE (cod COR 241948) va raspunde la urmatoarele intrebari:
- Care sunt programele de finantare prin care puteti obtine bani europeni nerambursabili pentru nevoile de dezvoltare a institutiei si ce sanse aveti?
- Care sunt pasii pentru obtinerea unei finantari nerambursabile?
- Cum completam o cerere de finantare?
- Ce implica din partea institutiei gestionarea unui proiect finantat din fonduri structurale?

Se va lucra pe baza Ghidului Solicitantului, se vor prezenta exemple de buna practica, se vor completa proiecte de finantare, in mod concret.

Cursul se organizeaza in Brasov, iar la examinarea finala se obtine diploma CNFPA.

Plata se face pe baza facturii proforma inainte de inceperea cursului.

Tariful de participare la curs este de 690 RON (scutit de TVA conform O.G. 129/2000).

Inscrieri Brasov:
Peligrad Sorin - 0730830760
e-mail: peligradsorin@yahoo.com
blog: http://peligrad-sorin.blogspot.com/


2. Curs Project Manager - COR 241919 (Brasov)

Cursul de Project Manager este autorizat si urmareste dezvoltarea unor abilitati de baza pentru un manager de proiect si se finalizeaza atat cu o evaluare a acestor abilitati, cat si a cunostintelor dobandite. Participantii vor fi certificati ca manageri de proiect, potrivit Codului Ocupatiilor din Romania (COR), si recunoscuti ca atare de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.
Indicatorul succesului unei organizatii e definit de viteza sa de adaptare la schimbare. in acest scop, companiile si-au transformat modul de operare intr-o lunga si permanenta succesiune de proiecte. Acestea au condus la o necesitate crescuta de personal specializat, capabil sa gestioneze o arie larga de proiecte, fiecare cu gradul sau de unicitate, prin cunostinte, instrumente si abilitati specifice, aflate la granita dintre profesie si leadership.  
Adauga competentelor tale un set verificat de bune practici, necesare planificarii si gestionarii proiectelor de orice tip si un suport solid de cunostinte pentru obtinerea titlului de Project Manager.

· Participa la realizarea pas cu pas a unui proiect de echipa si la analiza unui studiu de caz care ilustreaza toate fazele proiectului, verificand permanent intelegerea conceptelor transmise in clasa.
· Transforma aceste noi competente in avantaj competitiv pentru organizatie si evita erorile costisitoare specifice gestionarii imperfecte a unui proiect. 

In timpul cursului, participantilor li se va da posibilitatea de a parcurge toate etapele unui proiect, de la planificare pana la evaluarea acestuia. Examenul de absolvire a cursului va consta intr-o proba teoretica, tip test-grila, si o proba practica. Certificatul CNFPA recunoaste competentele necesare practicarii meseriei de manager de proiect - cod COR 241919.


Plata se face pe baza facturii proforma inainte de inceperea cursului.

Tariful de participare la curs este de 990 RON (scutit de TVA conform O.G. 129/2000).


Inscrieri Brasov:

Peligrad Sorin - 0730830760
e-mail: peligradsorin@yahoo.com
blog: http://peligrad-sorin.blogspot.com/