Totalul afișărilor de pagină

Testimoniale1.
Buna,
Consider initiativa organizarii seminarului de Public Speaking & Body Language o idee foarte buna, cu o abordare profesionista si atragatoare in acelasi timp. Faptul ca ne place atmosfera creata, subiectele propuse si discutate, jocurile, se reflecta in omogenizarea si fidelizarea membrilor grupului. Pe mine personal m-a incantat si locatia, libraria Okian este un concept deosebit la nivel local si nu numai. Felicitari organizatorilor si sper sa mai aveti proiecte la care sa venim cu drag.


O zi buna,
Mihaela Spiridonescu - antreprenor


2.
Buna,


Eu am reusit sa vin doar o singura data pana acum, dar contactul cu PSSG (Public Speaking Support Group)  m-a ajutat sa fiu mai atenta, mai constienta de modul in care imi pregatesc o prezentare / discutie “face2face”, de modul in care ma comport si de cum ma simt cand vorbesc in public. Cel mai important aspect este ca mi-am reamintit ca orice se poate corecta in timp prin implicare, efort si ajutor din partea expertilor.


Numai bine,
Csilla- specialist marketing


3.
Impresia mea:


> Invatare activa si interactiva, conceputa special intr-o forma relaxanta, jucausa si creativa, intr-o atmosfera de incurajare, sinceritate, modestie si prietenie pentru oameni activi, ancorati puternic in activitati.


> Este un curs in care sunt activate gandirea, modul de colaborare, participarea nonconformiste si moderne (vin foarte bine in completarea vietii mele monotone si muncii de rutina).


> Aici s-a creat un mediu de invatare securizat emotional datorita mediului social terapeutic si stimulant (creat de formatori) si participarii entuziaste a membrilor constanti care incet-incet seamana cu un grup de prieteni cu standarde inalte de acceptare si valorizare a celuilalt.
>
> Eu vad o evolutie prin existenta membrilor constanti, intercunoasterea ajuta foarte mult, incurajeaza, securizeaza si se ajunge la autocunoasterea (auto-asumarea rolurilor in cadrul grupului).
> Surprizele sunt constante (bagajul formatorilor este foarte mare), si sunt livrate conform cu puterea de asimilare a grupului (nimeni nu se simte nici depasit, nici neglijat, nici complexat).


> Umorul spontan este acceptat si bine-primit din partea tuturor partilor.
> Grupul nostru este foarte viu, este in miscare (eu personal simt ca s-au petrecut si se petrec in continuare mari modificari in sufletul meu, in autoperceptie si am inceput sa ma proiectez in viitor cu diverse reverii in urma acestor intalniri).Eu simt ca ma schimb foarte mult prin acest grup.


> Daca acest grup continua sa existe, eu cred ca as putea deveni o alta Laura pentru 1 an!


> Va respect si va multumesc. Ma rog sa poata continua acest fenomen pe care l-ati declansat!


Laura - psiholog 


4. " ... e important sa ascultam..."
"...uneori  noi vrem sa spunem ceva, iar cel de langa noi intelege altceva, de aici ajungem la conflicte...."


Claudiu - antreprenor


5. "Consider ca acesta este locul ideal pentru ati evalua cunostintele [de comunicare], pentru a acumula noi cunostinte si pentru a le pune in practica. Cursul este foarte folositor."


Georgeta - studenta la Facultatea de Comunicare


6. "E o placere sa lucrezi cu Sorin. Public Speaking Support Group merge atat de bine la Brasov datorita entuziasmului si a profesionalismului sau. Este un om care in orice proiect se implica face mai mult decat ii se cere." - Daba Razvan, trainer, coordonator national al Public Speaking Romania


7.  NLP Practitioner iti ofera o noua perspectiva asupra vietii, te ajuta sa iti imbunatatesti relatiile cu tine si cu cei din jur, sa observi multitudinea de resurse care se afla in tine insuti si de care nici macar nu erai constient. Traineri sunt speciali si foarte bine pregatiti .Este una dintre cele mai bune experiente pe care le-am trait -participarea la acest curs! Mioara Opris - profesor