Totalul afișărilor de pagină

luni, 22 noiembrie 2010

Lansare carte "Networking" - Filipe Carrera

Filipe Carrera – un profesionist pentru profesionisti

Pe 28 septembrie am participat la o lansare de carte la Libraria Okian. “Networking – Ghid de Supravietuire pentru Profesionisti” este numele acestei carti pe care Filipe Carrera a lansat-o la Brasov, eveniment  facilitat de Junior Chamber International Brasov impreuna cu Prime Brasov.
Lansarea s-a desfasurat pe parcursul a doua ore, timp in care, printre vorbitori s-au regasit Ionut Tata si Sorin Peligrad, care au spus cateva cuvinte despre autor si despre JCI.
Carrera a creat o atmosfera destul de relaxata prin faptul ca a fost dispus sa i se adreseze intrebari din partea publicului, intrebari carora l-a oferit raspunsuri simple dar pline de continut, iar pe langa acestea ne-a impartasit din experientele sale.
In acest timp am reusit deasemenea sa rasfoiesc paginile acestei carti care am gasit-o destul de interesanta, deoarece trata aspectcte care, desi uneori sunt evidente, nu m-as fi gandit sa le privesc in modul in care autorul le-a prezentat.
Datorita faptului ca este un ghid, trebuie luat ca atare, in sensul in care aceasta carte nu este o solutie, ci o impartasire a experientei autorului.  Depinde foarte mult de cum privesti, daca tu crezi ca te poate ajuta in ceea ce practici te va ajuta cu siguranta, iar aici nu este vorba de “gandire pozitiva”, ci de exemple practice legate de modul in care Networking-ul te poate ajuta in afacerea ta, sau in afacerea pe care urmeaza sa o dezvolti. Indiferent in care situatie din cele doua te regasesti, acest Ghid de Supravietuire te poate ajuta sa intelegi importanta Networking-ului. Dar pentru mai multe detalii va sfatuiesc sa rasfoiti voi insiva carte. Cel putin din puctul meu de vedere merita.
Lansarea s-a incheiat cu multumirile cuvenite autorului pentru cele doua ore petrecute la acest eveniment, apoi cu multe poze si cateva minute de “face to face” networking, in care Filipe Carrera a semnat cateva carti pentru participanti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu