Totalul afișărilor de pagină

Traininguri JCI


"Put your passion into action!"
Ei bine, asta fac. Imbin pasiunea pt JCI cu cea pentru training si dezvoltare personala. Rezultatul? Am proiectat traininguri special pentru reteaua JCI, folosind experienta personala, pasiunea pentru comunicare si tehnici moderne, iar rezultatul este cel de mai jos.
In calitate de trainer absolvent al cursului international JCI Trainer, pot livra in cadrul organizatiilor JCI din Romania urmatoarele traininguri:

1. "Infiintarea unei organizatii locale JCI " - un curs util pentru Grupurile de Initiativa din reteaua JCI. Experienta proprie in reteaua JCI, precum si trainingurile de profil aduc o abordare plina de esenta.
2. "Managementul organizatiilor JCI" - aduce elemente legate de organizarea intalnirilor, identificarea si folosirea resurselor, recrutarea membrilor, etc
3. "JCI - Viziune, Misiune si Obiective", ofera directia generala si specifica a organizatiilor JCI din lume.
4. "JCI Marketing" - abordeaza felul in care se construieste un plan de marketing, comunicarea interna si externa, dar si aspecte legate de branding.
5. " Time Management" - un training ce ofera instrumente utile de eficientizare a timpului, planificarea intreruperilor, masurarea eficientei. Metoda GTD - Getting Things Done
6. "Elemente de Public Speaking" - un training 360 grade pe tematica vorbitului in public, controlul emotiilor, dar si multe exemple din experienta mea de trainer in domeniu.
7. "BodyLanguage - corpul tau vorbeste!" - elemente interesante despre meta-comunicare, aplicatii concrete si tehnici interesante.
8. "Taci si asculta!" - elemente de comunicare, observare si ascultare activa, precum si back-tracking.
9. "Coaching - personal sau executive" - un training modern despre tehnici de actualitate in domeniul dezvoltarii personale prin coaching. Roata Vietii. Mastermind Alliances.
10. " Fii remarcabil - e dreptul tau", o abordare motivationala a vietii. Te poti reinventa si poti deveni cea mai buna varianta a ta!
11. "  NLP - instrument rapid de schimbare", contine elemente de programare neurolingvistica ce pot fi utilizate in orice domeniu al vietii, mai ales in comunicarea personala sau profesionala.
12. " Succes Event - proiectarea evenimentelor", o abordare realista vizavi de proiectare diferitelor evenimente, de la o sedinta de board la conferinte regionale/internationale.
13. "Tehnici de negociere" - In viata nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi!
14. "Tehnici de vanzare eficienta" - clasificarea vanzatorilor,  tehnici de vanzari, ABC - Always Be Closing

Trainingurile pot fi proiectate modular, in functie de nevoile organizatiei JCI gazda si pot fi livrate atat in limba romana, cat si in limba engleza.
Trainingurile ofera atat informatii teoretice, cat si tehnici concrete, precum si alte instrumente utile: documentatie utila, cazuri de "best practices", consultanta, etc.
Experienta personala de trainer si coach, cele peste 70 de traininguri de Public Speaking livrate in cadrul Clubului de Public Speaking din cadrul JCI Brasov, precum si suprapunerea cu o bogata experienta profesionala si personala, aduc o abordare creativa si realista a temelor prezentate.


****

Mai jos va prezint unul dintre evenimentele pe care le-am organizat:


"Fii propriul tău coach!" - conferinta publica sustinuta de dl Daniel Bichis
 
 
Miercuri, 2 februarie 2011, ora 16:00, la librăria Okian, JCI Braşov a organizat primul eveniment din cadrul proiectului „Serile JCI”: conferinţa susţinută de Daniel Bichiş, „Fii propriul tău coach!”.

Evenimentul a fost deschis de către Sorin Peligrad, Vicepreşedinte Executiv al JCI Braşov, care a rostit căteva cuvinte despre organizaţie, proiectele trecute şi planurile de viitor, apoi a făcut o scurtă prezentare a invitatului serii.

Daniel Bichiş (www.daniel-bichis.ro), cu o experienţă de peste 10 ani în coaching la nivel individual, de familie, echipă şi organizaţie, a prezentat tema conferinţei sub forma unui workshop experienţial, participanţii fiind încurajaţi să socializeze, câte 2, la fiecare dintre etapele prezentării. Vorbitorul şi-a construit expunerea pe baza diferenţierii dintre „jocul exterior” – care face referire la aspectele comportamentale şi la relaţia cu mediul înconjurător, şi „jocul interior” – adică aspectele mentale şi emoţionale legate de orice activitate întreprinsă. Astfel, pentru optimizarea vieţii personale este foarte important „jocul interior”, esenţa acestuia fiind reprezentată de folosirea minţii în armonie cu corpul pentru a obţine performanţe deosebite.
Prin expuneri teoretice şi exemplificări concrete, Daniel Bichiş a vorbit despre eliberarea de limitări şi depăşirea situaţiilor personale cu ajutorul instrumentelor de auto-coaching. Invitatul a încheiat cu enumerarea benficiilor personale în urma abordării unor astfel de instrumente, lăsând loc de introspecţie pentru fiecare dintre cei prezenţi.

Toţi cei peste 40 de participanţi s-au implicat activ în prezentarea lui Daniel Bichiş iar dorinţa de a-l mai auzi vorbind şi despre alte teme a fost unanimă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu