Totalul afișărilor de pagină

luni, 22 noiembrie 2010

Business Networking Event – BNE Brasov

La eveniment s-au inscris 30 de tineri antreprenori, manageri si liber profesionisti din domenii precum consultanta, training, finantari europene, tehnologia informatiei, industrie,  energii regenerabile, telecomunicatii, avocatura, asigurari, proiectare, mass-media, administratie publica, horeca.
Fiecare dintre acestia a avut posibilitatea sa isi largeasca reteaua de contacte de afaceri, avand la dispozitie runde de cate 5 minute pentru a face cunostiinta cu cate un potential nou partener de afaceri. Dupa fiecare runda organizatorii anunta printr-un semnal sonor ca participantii trebuie sa treaca la alta masa pentru o noua runda de networking. Din acest punct de vedere, evenimentul se aseamana cu faimoasele evenimente de speed-dating, doar ca BNE este conceput pentru oameni de afaceri.
La eveniment au fost prezenti si Radu Limpede, membru fondator al JCI Romania. fost presedinte national si actual coordonator al Comisiei de Politici Economice a JCI Romania, care a vorbit participantilor despre beneficiile pe care le pot avea ca si membrii ai Junior Chamber International. Pe langa acesta, au participat si au vorbit participantilor despre JCI domnii Claudiu Gamulescu, vicepresedinte international JCI Brasov, dna Loredana Tomes, vicepresedinte business al JCI Brasov, dl. Fabian Popa, vicepresedinte social al JCI Brasov, dl. Sorin Striblea, vicepresedinte executiv al JCI Brasov, si dl. Ionut Tata, vicepresedinte membri al JCI Brasov. Gazda evenimentului a fost Dl. Sorin Peligrad, membru JCI Brasov.
Toate editiile BNE din 2010 sunt organizate fara taxa de participare si urmaresc dezvoltarea de network de business in randul tinerilor, cu scopul de a populariza organizatia JCI in randul tinerilor antreprenori si manageri. In 2011 evenimentele BNE vor fi organizate tematic, pe sectoare economice si cu participare nationala si internationala – atragand si membrii ai retelei JCI din alte orase ale tarii si ale Europei. De asemenea, la BNE vor fi invitati si diversi vorbitori si lideri ai mediului de afaceri.http://prinbrasov.com/2010/11/fast-business-jci-brasov/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu