Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 24 septembrie 2014

Brașov Heroes – Cursa cu Obstacole a Comunității. Fii erou pentru Brașov!

Grupul de inițiativă al Fundației Comunitare Brașov, în colaborare cu Primăria Municipiului Brașov și Carpathian MTB Trails te invită în Zona de Agrement a Lacului Noua să alergi într-o cursă cu obstacole și, prin taxa de participare sau printr-o donație, să susții una dintre cele 13 cauze înscrise în competiție.
Cu toţii ne-am imaginat în copilărie eroi şi am vrut să salvăm lumea de zmei răi. Cum ar fi dacă într-o zi din viaţa noastră chiar am fi eroi? Dar nu ne-am lupta cu zmei, ci am fi eroi pentru un tânăr în scaun cu rotile, pentru un copil cu sindrom Down sau pentru un tânăr care vrea o educație mai bună. Un erou pentru o mamă care învață să-și crească mai bine copilul. Sau pentru un cățel care poate să aibă o viață mai frumoasă. Sau eroul care își folosește puterile pentru un Brașov mai bogat cultural, artistic și turistic.
Orice brașovean poate deveni un astfel de erou încercând să-și depășească limitele în cadrul competiției Brașov Heroes sau donând pentru una din cauzele înscrise.
Intră pe site-ul evenimentului http://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/ și alege să devii alergătorul sau susținătorul unei cauze.
Dacă dorești să alergi, alege mai întâi cauza pentru care te implici, iar apoi înscrie-te. În acest fel, 50% din taxa ta de participare va merge către cauza aleasă.
Înscrie-te acum și fii printre cei care beneficiază de o taxă de înscriere redusă până în 30 septembrie.
Apoi mobilizeză-ți prietenii să doneze pentru același proiect și mărește impactul participării tale în competiție. Dacă nu dorești să-ți încerci puterile de alergător, dar vrei să te implici, poți susţine printr-o donație alergătorul preferat sau poți dona direct pentru cauzele înscrise. Donaţiile se pot face ușor prin intermediul aceleiași platforme.
Cursa cu obstacole a comunității va cuprinde 2 trasee de lungimi diferite, 4 respectiv 7 km. Cele 15 obstacole vor putea fi parcurse atât de amatori cât și de profesioniști, atât individual, cât și în echipă sau cu familia.
De asemenea, familiile se vor putea bucura de o zonă dedicată copiilor, în care aceștia vor învăța cum să devină mici eroi. Nu în ultimul rând, Brașov Heroes este o ocazie extraordinară de distracție, adrenalină și team-building împreună cu prietenii, colegii, dar și o modalitate de implicare a companiilor în comunitate.
Cauzele au fost înscrise în competiție de 13 organizații brașovene:
Fundația Rafael, Fundația Jules Verne, Asociația Colors, Asociația Club Sportiv – Cumpără Responsabil, Asociația The Duke of Edinburgh’s, Asociația Darul auzului – Părinții copiilor cu deficiențe de auz, Asociația de Protecție a Animalelor „Milioane de Prieteni”, AIESEC Brașov, ProPark – Fundaţia pentru Arii
Protejate, Asociația Copiii de Cristal, Asociația Sfântul Haralambie, Asociația Happy Moms și Asociația Rockabilly România.

Mai multe detalii despre competiție și despre cauzele înscrise se găsesc pe site-ul: http://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/proiecte-inscrise.php

Grupul de inițiativă al Fundației Comunitare Brașov

Grupul de inițiativă este format din 10 persoane implicate în mod activ care au ca scop înființarea Fundației Comunitare Brașov, a 13-a pe harta Fundațiilor Comunitare din România. Viziunea Grupului de Inițiativă este aceea de a construi o fundație care, prin activitatea ei, să contribuie la o comunitate puternică, unită și generoasă care își pune în practică ideile pentru bucuria de a trăi împreună. Competiția “Brașov Heroes” este primul eveniment organizat în scopul înființării Fundației Comunitare Brașov.
Grupul de inițiativă al Fundației Comunitare Brașov este susținut de Asociația pentru Relații Comunitare în cadrul “Programului național de dezvoltare de fundații comunitare în România”
Asociația pentru Relații Comunitare (ARC)
De 12 ani, ARC construiește împreună cu mai bune organizaţii, companii cu viziune și donatori individuali o lume în care problemele pot fi rezolvate prin mobilizarea resurselor private. Organizația crede că filantropia este o cale de crea schimbare socială și dezvoltă mecanisme care să susțină orice persoană, organizație sau companie să se implice cu impact maxim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu