Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 21 iulie 2012

Congresul International “Psihologii – Aici si Acum”, Brasov, 9-11 noiembrie



"Poti exista ca psiholog, dar pt A FI un bun practician in domeniu este nevoie de formare continua".


Asociatia Psihologilor Atestati din Romania te invita la Congresul International “Psihologii – Aici si Acum” ce va avea loc la Brasov, in Aula Universitatii “Transilvania” Brasov in perioada 9-11 noiembrie 2012.
Evenimentul ofera cadrul adecvat de formare in toate cele 10 specialitati atestate de catre Colegiul Psihologilor din Romania, iar organizatorul principal, Asociatia Psihologilor Atestati din Romania, este  atestată de către Colegiul Psihologilor din România  ca Furnizor de Formare Profesională fiind înscrisă în Registrul Furnizorilor de Formare Profesională, partea a II-a cu avizul nr. RF-II-BV-91. Participantii beneficiaza de creditele maxime la fiecare specialitate si au sansa de a prezenta lucrari, postere, workshop-uri care vor fi apreciate de catre membri Comitetului Stiintific.
Vei putea beneficia de sansa de a modela traseul tau profesional invatand de la psihologi de succes din tara si din strainatate. In cadrul evenimentului vei putea interactiona nemijlocit cu diferiti colegi din tara si din strainatate putand astfel sa faci intervizare.
Congresul international va cuprinde sectiuni de prezentare si minim 16 workshop-uri ce vor acoperi toate cele 10 specialitati.
Ai posibilitatea de a te promova profesional inscriindu-te la concursul de lucrari si/sau postere in oricare dintre cele 10 specialitati.Va invitam sa va inscrieti aici.

Pe langa participarea la lucrarile propriu-zise, exista si posibilitatea de a achizitiona in mod avantajos diferite carti si instrumente de testare psihologica recomandate de Colegiul Psihologilor.
Pe parcursul celor 3 zile organizatorii ofera tuturor participantilor coffee-break, dar si posibilitatea de a participa la cina festiva, alaturi de invitatii de onoare ai Congresului International.
Dupa incheierea lucrarilor Congresului International, organizatorii va propun un tur al orasului ce va include vizitarea obiectivelor turistice.

Investitia in dezvoltarea personala si profesionala:
Participarea la eveniment presupune achizitia biletului de acces la conferintele de deschidere si de inchidere ale Congresului, in valoare de 24 euro, urmand apoi sa alegi workshopurile pe care le doresti dintre cele 16 ce vor fi organizate, accesul facandu-se prin rezervarea de locuri in valoare de 12 euro/loc/workshop. Pentru obtinerea de credite este obligatorie participarea la conferinte.

Atentie! Locurile la workshopuri sunt limitate, deci va recomandam rezervarea locului din timp. 


Oferta Early Bird pt accesul la conferinte:
Early Bird 1 - in perioada 1 august - 31 august - pretul este 20 euro pt conferinta si 10 euro pentru fiecare workshop
Early Bird 2 - in perioada 1 septembrie - 30 septembrie - pretul este 22 euro pt conferinta si 11 euro pt fiecare workshop


Pentru grupuri, oferim pachetul "Economy" - la grupurile de 5 persoane, una participa gratuit [4+1 gratis]. Acest pachet nu cumuleaza reducerile Early Bird.

Pentru inscrieri va rugam sa folositi formularul online pe care il gasiti aici.
Termenul limita de inscriere a lucrarilor este 15 septembrie 2012, ora 24. Comitetul Stiintific va evalua inscrierile si va intocmi lista cu prezentarile lucrarilor.

Evenimentul il gasiti si pe Facebook


Pentru inscrieri: 

Veronica Jardan                                           Sorin Peligrad
Presedinte                                                       director executiv
                                                                       0730.830.760
                                                                       peligradsorin@yahoo.com 

2 comentarii:

  1. In bucuresti se vor face astfel de seminarii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara! Deocamdata, pregatim editia a doua a acestui Congres, in perioada 19-21 aprilie 2013 la Brasov. Dar, intentionam sa facem peste tot in tara.

    RăspundețiȘtergere