Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 7 martie 2012

Conferinta "Negociind pentru viata si business"

Invata de la doi experti FBI!

Vino la intalnirea cu doi fosti agenti FBI specializati in negocierea vietii ostaticilor si identificarea comunicarii non-verbale. Ei nu isi permit sa greseasca!

Conferinta cu tematica “NEGOCIIND PENTRU VIAŢĂ ŞI BUSINESS” aduce in fata noastra aspecte concrete despre negocierea in situatii de criza, dar si sfaturi concrete de negociere eficienta. Cei doi speakeri sunt:

     Gary Noesner - Negociator Şef al FBI, fiind prima persoana din lume specializata in luarile de ostatici si negocierea cu teroristii. Asedieri, confruntari violente, deturnari de avioane sau rapiri de personalitati sunt cateva dintre situatiile critice prin care a trecut Gary. Video aici.
     Joe Navarro – a fost expert FBI si a oferit training agentilor, fiind specializat in domeniul bodylanguage. A devenit   o autoritate in domeniu oferind consultanta si training spionilor americani. Desigur, noi vom afla de la Joe doar informatii ne-secrete pe care le detine. Video aici.

Experienta indelungata in “prima linie” a negocierilor dure si performantele ca profiler ii recomanda pe cei doi ca experti in stiinta persuasiunii.
Indiferent daca esti un pasionat al vorbitului in public sau al observarii limbajului corporal, un recrutor cu experienta sau junior, un manager sau antreprenor sau esti doar curios sa intelegi mecanismele comunicarii para-verbale, negocierea in viata sau in profesie este extrem de utila.

Nu uita! In viata nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi!

Afla direct de la ei cat de important este limbajul non-verbal si cum poti interpreta corect ce comunicam fara cuvinte.
Evenimentul va fi interactiv si antrenant cu elemente interesante pentru orice domeniu.

Ultimele inscrieri: 10 mai 2012, ora 24.  Rezerva locuri acum si vei avea garantia intalnirii cu expertii in bodylanguage!

Evenimentul Internaţional de Business, va avea loc in data de 16 Mai 2012 la Hotel Crowne Plaza, Bucuresti in intervalul 9,00 - 19,00, in organizarea partenerilor nostri Mastermind Communications.

Beneficii pentru participanti:
-inregistrare si asistenta pe toata durata evenimentului
-masa de pranz si pauzele de cafea
-brosura evenimentului
-traducere simultana la casca
-cartile autorilor
-certificat de participare semnat de cei doi speakeri

Pretul pentru un bilet de participare este de numai 325 euro+TVA.
Vino impreuna cu prieteni sau parteneri si vei beneficia de o reducere de pret!
Completeaza formularul, nu uita sa precizezi ca sursa este: “ Sorin Peligrad” si trimite-l scanat pe adresa: peligradsorin@yahoo.com      
In scurt timp vei primi factura proforma si in maximum 5 zile trebuie facuta plata pentru a fi sigur de investitia ta. Aceste eveniment este UNIC in Europa! Acum poti obtine un autograf de la speakerii conferintei! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu